Stilhed før storm

Mange dage og nætter er blevet brugt til forberedelse, bekymring og glæde.

I min gymnasietid har jeg altid forestillet mig at mine rammer skulle være bredere end dem, som Danmark kunne tilbyde. Jeg ville udover landegrænserne og udforske mine egne personlige grænser og prøve ting af i udlandet, som indebærer alt fra den lokale skik til det lokale køkken.

Jeg blev på Syddansk Universitet givet muligheden for at indfri min drøm, og jeg tøvede ikke med at tage chancen, da jeg fik den. Jeg var dog fuldstændig uvidende omkring det arbejde, som skulle lægges i for at gøre en drøm til virkelighed. Dog har både universitet, vejledere, venner og kæreste alle været behjælpelige og jeg har fået utroligt meget støtte på vejen. Alle de lange dage med papirarbejde til universitet, søgen efter legater og tilbudsjagt efter forsikringer har været det hele værd, da jeg nu sidder, dagen før jeg letter mod Hong Kong, med en følelse af succes.

edt1

Kufferten er pakket og der er blevet sagt farvel til familie og venner. Nu er der ikke andet end at læne sig tilbage og nyde de næste par måneder, hvor hverdagen står på nye udfordringer, oplevelser og mennesker.

Jeg vil jævnligt skrive indlæg med billeder (og forhåbentligt videoer) på Engineers do Travel, hvor du kan få et indblik i min hverdag, og hvordan det er at læse som ingeniør i udlandet. Jeg ser frem til at fortælle om mine oplevelser og dele mine tanker med Jer!

facebook-profile-picture

Mit navn er Mogens Nguyen, er 21 år og læser diplomingeniør i Integreret Design på Syddansk Universitet. Som skribent på EDT, så vil jeg fortælle om mit ophold og forløb ved Hong Kong Polytechnic University i efteråret 2017.

En kommentar

  • Nhien

    september 1, 201723:22

    Flot min dreng. Mor er meget stolte af dig håbe du får en god ophold en god oplev og lære mange spændende ting
    Love you

    Svar

Skriv kommentar