Om EDT

Engineers Do Travel er en platform hvor ingeniørstuderende kan fortælle om deres hverdag og oplevelser i udlandet. Formålet med hjemmesiden er at ingeniørstuderende kan formidle og fortælle venner og familie om deres rejser. Ydermere vil hjemmesiden forsøge at nedbryde fordommen om, at ingeniører kun sidder ved et skrivebord. Hjemmesiden forsøger derfor at vise, at ingeniører er ude og opleve verden med mange spændende oplevelser i bagagen.
Der er mangel på ingeniører på verdensplan, så visionen for Engineers Do Travel er at bevise for unge, at ingeniøruddannelser ikke er en kedelig vej at vælge.

På sigt er Engineers Do Travels intention at åbne hjemmesiden op for færdiguddannede ingeniører, som kan fortælle om internationale arbejdsoplevelser, for at øge interessen for ingeniører på verdensplan.

Som skribent hos Engineers Do Travel er det muligt at udvide dit CV på en måde, som ellers ikke er muligt. Du kan give din eventuelt kommende arbejdsgiver, et indtryk af hvem du er som person igennem dine oplevelser i udlandet, men ikke fylde dit CV op til randen. Giv dem en mulighed for at læse om hvem du er og hvad du har oplevet. Hvis du synes det lyder interessant at være skribent hos Engineers Do Travel, så tøv endelig ikke med at kontakte os, vi hører gerne fra dig!

 

“Engineers Do Travel – Not just a deskjob….”

 

Grundlæggerne

Mikkel Bertelsen

Mit navn er Mikkel Bertelsen. Jeg er 22 år og læser Elektrisk Energiteknologi på Syddansk Universitet.

På 5. semester skal jeg til Singapore med Kenneth, hvor vi skal studere på Nanyang Technological University, et af verdens førende teknologiske universitet.

Jeg er STX student fra 2014 og startede på ingeniørstudiet i 2015. Min drøm er at hjælpe med at omstille verdens energiforbrug til en mere grøn og bæredygtig form.
Jeg nyder at være aktiv og bruger meget tid på sport og fitness. Ligeledes elsker jeg at rejse og udforske andre kulturer.


Kenneth Kristiansen Nielsen

Mit navn er Kenneth Kristiansen Nielsen. Jeg er 27 år og læser Elektrisk Energiteknologi på Syddansk Universitet.

Jeg skal sammen med Mikkel til Singapore hvor vi skal studere på Nanyang Technological University, et af verdens bedste teknologiske universiteter.

Tidligere uddannet PGA Teaching Professional (Professionel Golftræner) – men begyndte på ingeniørstudiet i 2015, da jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at redde verdenen imod global opvarmning. Dette vil jeg gøre igennem udvikling og implementering af grøn vedvarende energi.