Long time, no see – Hello study, keyboard and family.

Mit tastatur virker igen! Er det ikke fantastisk!
efter den gode nyhed vil jeg så indrømme at min idé om at vi ikke havde så mange timer, var helt forkert. Man kan nu for alvor se sit fulde skema og hvordan semesteret kun bliver mere og mere presset. I modsætning til universitetet i Odense, hvor alle timer stille og roligt fader ud i løbet af semesteret, så kommer der kun flere og flere timer på skemaet hernede. Jeg har derfor en smule travlt og der er desværre ikke tid til så meget andet.

Jeg er tilmeldt mange turbokurser, hvilket vil sige, at der pludselig er uger hvor jeg skal være i skole hele dagen, med tilhørende lektier til næste dag. Dette kan være lidt presset, fordi at du bliver nødt til at prioriterer dette fag hele ugen. Det gode ved dette er dog, at kurset afsluttes med et oplæg som eksamen (nemt). Faktisk har jeg kun 2 sådan ’’rigtige’’ eksamener. Disse er dog skriftlige og består af Wood chemistry og introduction to engineered wood products. Derfor er jeg vældig glad for at der ikke er flere som disse.

Udover disse er der mange projekter (jeg har 5), og den måde de laver projekter på hernede og en del anderledes end derhjemme. For det første, er der mange af de studerende der ikke har lavet gruppeprojekter før, og ikke ved at det altså kræver lidt tid sammen for at komme frem til et fælles mål. Derfor baseres det meget på individuelt arbejde, som altså ligger ud over skoletid. Det kan derfor godt blive lidt presset til tider.

De fleste af vores vejledere er ’’designere’’ og derfor er udviklingsforløbet meget anderledes end derhjemme og oftest er det ikke struktureret rimelig godt. Projekterne bliver mere forklaret hen ad vejen og der kommer løbende forskellige deadlines, og det er altså noget jeg overhovedet ikke er vant til. Men uden tvivl at alt dette det kun er lærerigt.

tiden flyver virkelig afsted når man tænker på at vi alligevel er halvvejs. Jeg har været så heldig både at have haft besøg af min familie, samt min kæreste siden sidste oplæg. Man gør lidt sig selv en bjørnetjeneste ved at have besøg hjemmefra, når man er væk i så lang tid. Selvfølgelig savner man dem derhjemme hele tiden, men det er godt nok slemmest lige når man har sagt farvel til dem. Det er især svært at sige farvel til sin kæreste, men det er dog det værd når man tænker på at vi har haft en hyggelig forlænget weekend, med den nye sæson af stranger things (selvfølgelig) og lidt byvandring.

Min familie besøgte mig i efterårsferien, hvor jeg var så heldig at de havde lejet en bil. I en combi med min mors ADHD (Jeg elsker dig mor) fik vi simpelthen set så mange ting! Derfor har jeg valgt at lave AMALIES SALZBURG GUIDE!
Dette tænker jeg at lave som et separat oplæg og opdatere det løbende. Så der vil i kunne læse kort om de steder jeg har besøgt i løbet af min tid hernede og hvilke jeg kan anbefale. Hvis man derfor har planer om at tage til Salzburg (eller østrig) kan man jo læse om stederne. Man må også gerne læse det selvom man ikke har tænkt sig at tage herned, og man kan også lade være. Jeg vil naturligvis også skrive om nogle af stederne i mine andre oplæg, samt lægge billeder op.

Her til sidst er der en lille teaser til min salzburgguide i form af nogle billeder og ellers er der kun at sige:
XOXO.

IMG_5997
IMG_5875
IMG_5763
IMG_5807

facebook-profile-picture

Mit navn er Amalie Philipps og jeg er 23 år. Til dagligt læser jeg på Syddansk Universitet, hvor jeg studerer til Diplomingeniør i Integreret Design. Det kommende semester (efterår 2017) har jeg valgt at tage på udveksling i Østrig, hvor jeg skal læse på Fachhochschule, Salzburg.

Skriv kommentar