Mikkel Bertelsen

Et semester i udlandet 

Mit navn er Mikkel Bertelsen. Jeg er 22 år og læser Elektrisk Energiteknologi på Syddansk Universitet. Min store drøm er at hjælpe verden til at blive mere grønt og bæredygtigt. Især produktionen af elektricitet og varme er vigtigt at få gjort mere bæredygtigt.

Jeg interesserer mig meget for sport, især håndbold, som jeg spiller til dagligt. Derudover elsker jeg at rejse rundt i verden og opleve forskellige kulturer.

Hvorfor udlandsophold?

I efteråret 2017 flytter jeg til Singapore i 6 måneder, hvor jeg skal studere på Nanyang Technological University sammen med Kenneth. Et studieophold i udlandet har mange fordele for ens fremtid, både rent personligt, men også erhvervsmæssigt. Samtidig oplever man en anden kultur end den danske og man møder andre internationale unge. Dette kan være med til at skabe et internationalt netværk, som kan være gavnlige i fremtiden.

Når eksamenerne er veloverstået drager Kenneth og jeg ud i verden for at opleve Asien. Vi skal blandt andet til Cambodia, Malaysia og Vietnam. Det bliver meget spændende at opleve hvordan kulturerne er forskellig fra land til land.

De tre vigtigste ting i min kuffert:
  • Solbriller
  • Shorts
  • Toilettaske