Michael Buch

Et semester i udlandet

Jeg hedder Michael Buch og jeg er 23 år gammel, bor i Odense og jeg læser til Maskiningeniør på SDU Jeg er meget interesseret i mekanik, biler samt computere og rigtigt meget af min tid går med de 3 hobbyer. Jeg har desuden tidligere været sportsskytte på højt plan og har været engageret i både træning af unge sports skytter og bestyrelsesarbejde.

Hvorfor udlandsophold?

Tanken om et udlandsophold startede allerede tilbage i gymnasietiden hvor jeg havde planer om måske at skulle have været et år i udlandet. Det blev det ikke til da mine sportslige præstationer dengang var på deres højeste og drømmen om at EM og VM trak mere end hvad jeg vidste ville være den første ud af flere muligheder for at komme ud og opleve verden. Dengang gik jeg på IB (International Baccalaureate), som er en verdensomspændende international gymnasial organisation, som blandt lære de studerende at blive verdensborgere. Det var nok der tanken om at komme ud og opleve en anden kultur startede, tanken om at komme ud og få bedre forståelse af de kulturer vi dele verden med. Muligheden bød sig på universitetet da jeg nu ikke længere var sportsligt aktiv, delvist på grund af tidligere skader, og dermed ikke havde forpligtelse der holdte mig tilbage. Nu havde jeg altså muligheden for at komme ud og opleve en helt anden kultur og styrke både min forståelse af verden og i mit tilfælde asien men, også styrke mit CV ved at jeg er i stand til at samarbejde med og gebærde mig i fremmede kulturer.

Hvorfor valgte jeg Seoul National University?

Jeg valgte at søge ind på Seoul National University af en række årsager.

  • Jeg ville gerne til Asien og Korea stod sammen med Japan højest på listen, dog var Kina også taget i betragtning.
  • Jeg ville gerne være i nærheden af natur og samtidig opleve en rigtig storby
  • Jeg ville gerne ind på et universitet med et udmærket omdømme og hvor der var et bredt udvalg af fag på engelsk
  • Jeg ville gerne afsted til et partneruniversitet da det reducere rejseomkostningerne og forsimpler processen enormt meget.

Med alle de krav opfyld var der kun 2 universiteter tilbage og det var Yonsei University og Seoul National University. Hvor der var 2 gode grunde til at Seoul National blev første prioriteten. Lokation tæt på natur og stører udvalg af engelske fag.

De tre vigtigste ting i min kuffert:
  • Mobil med et godt Kamera
  • Godt fodtøj
  • Et godt trådløst headet
Hvorfor valgte jeg at læse til ingeniør?

Jeg valgte at læse til maskiningeniør da det havde været en drøm siden jeg var lille knægt. Jeg har altid været interesseret i Mekanik og hvordan ting kunne gøres smartere. Mine generelle gode tekniske forståelse, og min lyst til at optimere og udvikle ting, gjorde Maskiningeniøren til et logisk valg for mig.