Christian Bruun

Et semester i udlandet

Jeg hedder Christian og jeg er 25 år. Jeg læser Integreret Design på Syddansk Universitet i Odense, hvor jeg meget belejligt også er bosat med min kæreste Line. Når jeg ikke har snuden begravet i bøger, bruger jeg gerne tiden på at spille musik eller ses med mine venner – når jeg altså ikke tilbringer tiden med Line. Det er faktisk heller ikke ualmindeligt at jeg gør alle tre ting på én gang. Jeg skal et semester til Eindhoven University of Technology i Holland, og det skal jeg fra september. Det er nærmere bestemt deres fakultet for industrielt design, hvor jeg vil slå mine folder.

Hvorfor udlandsophold?

Jeg trænger til at prøve noget andet end det Syddansk Universitet kan tilbyde. Desuden har jeg endnu ikke været ude at rejse på egen hånd. Det er en fed mulighed for at udvikle mig personligt og fagligt. Jeg har ladet mig fortælle at et udlandsophold pynter på CV’et. Det er trods alt heller ikke så ringe endda.

Hvorfor valgte jeg Eindhoven University of Technology?

Fordi de lader til at have en kreativ innovativ tilgang til produktudvikling og produktdesign. De har nogle rigtig interessante fag, som jeg ikke rigtigt kunne finde udbudt andre steder. Derudover virker det bare som et super tjekket universitet med engagerede undervisere.

De tre vigtigste ting i min kuffert:
  • Akustisk guitar
  • Skriveredskab
  • Seje sko
Hvorfor valgte jeg at læse til ingeniør?

Det kom faktisk lidt pludseligt. Jeg havde længe haft en idé om at jeg enten skulle være psykolog eller musiker. Min studentereksamen bar tydeligt præg af dette, og jeg har siden læst både matematik, fysik og kemi op som suppleringsfag. Det var netop i den forbindelse, at jeg hørte om Integreret Design. Kombinationen af kreativitet og teknik tiltalte mig, og før jeg vidste af det, var jeg startet.