Nu er det ikke kun fest og farver…

Jeg må ærligt indrømme, at jeg troede det ville være nemmere at finde tid til at skrive de her blogindlæg. Men nu bruger jeg det så som en overspringshandling fra at skrive en rapport om marine snegle (jeg ved heller ikke lige helt, hvad jeg tænkte, da jeg valgte at tage et kursus i Ecosystems and the Environment). Den skal heldigvis først afleveres i næste uge.

Untitled
Untitled

Til venstre: Botanisk have ved siden af universitetet
Til højre: Street beach i Brisbane der lige er genåbnet efter renovation

Nu er det ikke længere bare fest og farver
De første par uger på studiet har været ret overkommelige, men fra nu af kommer alle afleveringer. Eksamensformen er helt anderledes hernede. I stedet for at have en eksamen der tæller 100 % af karakteren, har de her mange afleveringer og test i løbet af semestret. For ét af mine fag er den endelig karakter fx givet ud fra 20 % poster, 2 x 25 % rapport og 30 % skriftlig eksamen. Mundtlig eksamen er heller ikke noget, som de benytter sig af her. På den ene side er det meget rart, at det hele ikke afhænger af en enkelt eksamen, men det gør dog, at arbejds byrden i løbet af semestret er noget højere, end jeg havde forventet.

Okay vi fester stadig
Selvom vi bruger mere tid på at studere nu end den første måneds tid, har vi stadig energi til sjov og ballade. I sidste uge havde vi goon-bowling turnering (goon er papvin – vi har ikke råd til øl), og andre sjove lege ude i haven, hvilket endte ud i en rigtigt sjov aften!

Untitled
Untitled

Fest fest fest og søde venner

Vi var også til et house-party, hvor vi var omkring 150 mennesker. Det var rimeligt vildt – det er ligesom man ser på amerikanske film, hvor man står helt klemt sammen og ingen kan høre, hvad hinanden siger, fordi der er så meget støj. Jeg skulle dog tidligt op dagen efter, så jeg tog hjem ved en 11 tiden, men jeg gik ikke glip af så meget, da politiet kom og lukkede festen ned efter midnat. Det er vist meget normalt hernede, har jeg efterhånden fundet ud af.

På weekendtur til smukke Noosa
Dagen efter house-party tog jeg toget sammen med 5 andre piger. Kursen var sat nord for Brisbane til en mindre strandby kaldet Noosa. Her havde vi booket en nat på hostel, hvor vi boede 16 personer på et værelse. Det var… interessant. Den første dag nød vi at slappe af på stranden, vandre op til et look-out point for at se solnedgangen samt spise lækker mad.
Untitled

Solnedgang i Noosa 

Dagen efter tog jeg ud og lejede surfboards sammen med to af pigerne. Bølgerne var ikke noget at råbe hurra for, men vi havde det skægt alligevel.

Untitled
Untitled

En dag bliver jeg forhåbentligt god til at surfe – sjovt er det i hvertfald!

Det var lige hvad jeg kunne huske, at jeg har lavet de sidste 2 uger. Derudover er vi begyndt at planlægge Springbreak, hvor vi er 10 personer, der sammen skal opleve østkysten. Jeg er også så småt begyndt at planlægge en lille tur til New Zealand efter eksamenerne – det skal der nok komme flere detaljer om senere.
Untitled

Hvis jeg kommer hjem 10 kg tungere er dette muligvis grunden

 

facebook-profile-picture

Mit navn er Kamilla Bendixen. Jeg er 21 år gammel og jeg læser til civilingeniør i Kemi og Bioteknologi. Jeg har netop afsluttet mit 4. semester, og det 5. semester skal jeg tage på Queensland University of Technology (QUT) i Brisbane, Australien.

Skriv kommentar