Halvvejs i semestret – jeg har det godt!

Nu er det efterhånden to måneder siden, at jeg landede i Brisbane og startede på mit fantastiske udlandsophold. Det er vanvittigt hvor hurtigt tiden går hernede, og så alligevel føler jeg, at jeg har været her meget længere. Det er lidt svært at få skrevet de her blogindlæg for der er gået ret meget hverdag i den hernede, så jeg har egentligt ikke så mange ”vilde” ting at berette om. Men nu får I alligevel en kort opdatering.

Untitled
Untitled

Skåååååååål – Vi har det sjovt!

Beach party!
Vi får stadig festet ca. en gang i ugen (fest skal man aldrig gå ned på). For et par uger siden flyttede jeg, sammen med nogle venner, festen ud på en båd, der sejlede os til Stradbroke Island (meget flot ø). Her blev der drukket øl, spillet beachvolley og danset indtil solen gik ned. Og så fik jeg endelig set en wallaby! Den kom og stjal vores madrester, mens vi var optaget af at spille volley.

Untitled
Untitled

Ingen blog uden flamingoer! Det er en Wallaby på billedet til venstre

Vi hygger os også ædru
Siden sidste opdatering har jeg været til et pyjamasparty, hvor vi var en masse piger der hyggede os, mens vi spiste pizza og så film. Det er rart at lave noget socialt, der ikke involvere den helt vilde omgang fest hver gang.
Nede ved floden er der offentlige grillpladser, hvor man kan tage sin egen mad med og grille. Det fik jeg lige testet af sammen med to veninder en stille fredag aften. Til trods for at vi havde glemt halvdelen af de ting man skal bruge, når man griller, blev det en yderst vellykket middag. Efter middagen kom politiet lige og hilste på og tjekkede, om vi drak noget med alkohol (man må ikke drikke i offentligheden her). Vi havde ellers overvejet af købe en øl til maden, hvilket vi heldigvis ikke gjorde. Ellers havde det blevet en dyr middag!

Untitled
Untitled

Min søde roomie Sara slæber grøntsager hjem fra foodmarket, og vi får os lidt pizza til pyjamasparty

Springbreak nærmer sig!
På tirsdag flyver jeg nordpå sammen med en masse dejlige mennesker. Vi flyver til Cairns, hvor vi skal bruge en lille uges tid, inden den står på en uges roadtrip ned af Østkysten af Australien. Vi er i alt 10, der skal rejse sammen. I Cairns har vi lejet et Airbnb med pool (POOLPARTY). Vi har planlagt riverrafting, dykning og udflugt til en ø, hvor vi kan snorkle. Jeg glæder mig vildt meget til at dykke ved Great Barrier Reef, selvom der eftersigende ikke skulle være så meget tilbage af det.
Derudover har vi ikke planlagt så meget, udover at vi skal tilbringe to dage på en båd, og sejle rundt om nogle øer kaldet Whitsundays.

Untitled
Untitled

Lidt dyr jeg har spottet i det område vi bor i

2 måneder tilbage af semesteret – og hvad så bagefter?
Nu er flybilletten hjem til Danmark købt og betalt. Jeg lander med min veninde Emeli i Københavns lufthavn den 6. januar på et eller andet tidspunkt, jeg ikke lige kan huske. Planen er, at jeg flyver til New Zealand omkring den 20. november og tilbringer ca. 3 uger der, inden jeg rejser til Malaysia, hvor jeg mødes med Emeli, der også er på udveksling dette semester. Her skal vi dykke, drikke drinks på stranden, og fejre jul og nytår sammen. Det bliver den perfekte afslutning på vores udlandsophold.

Untitled

I skal ikke snydes for et billede af is fra nok verdens bedste isbar!

Ps. Mor, der er begyndt at komme flere kryb frem nu, hvor vejret er blevet varmere.

facebook-profile-picture

Mit navn er Kamilla Bendixen. Jeg er 21 år gammel og jeg læser til civilingeniør i Kemi og Bioteknologi. Jeg har netop afsluttet mit 4. semester, og det 5. semester skal jeg tage på Queensland University of Technology (QUT) i Brisbane, Australien.

Skriv kommentar