Formel 1 weekend i Singapore

Såh er vi tilbage!

Vi har haft nogle rigtigt travle uger her på det sidste, med quizzer, assignments og alt muligt. Alt foregår skriftligt og closed-book, så det vil sige ingen hjælpemidler, hvilket er meeeeeget anderledes end vi er vant til. Alt skal huskes, så vi bruger flere ressourcer på at huske udregninger, og formler, end rent faktisk hvordan man bruger det og hvordan man tænker kreativt med det. Lidt gammeldags, men sådan er der rigtigt meget af her i Singapore.

Dog havde vi en super weekend, sidste weekend, med nogle dejlige mennesker til Formel 1 her i Singapore, som er det eneste “Night Race” på kalenderen i F1. Vi var en lille gruppe på 8 personer som havde købt 3-dages premier walk-about billetter, som betød at vi kunne være over alt undtagen Grandstands, i 3 dage. Det fik vi da så sandelig udnyttet. 3 dage med sjov og spas, biler og motorer. Hele weekenden startede fredag, hvor 7 af os tog afsted mod downtown, hvor vi havde lejet et værelse igennem AirBnB. Værelset var meget småt, det var indrettet med 8 madrasser og ja, kort sagt, det var billigt. Det vigtigste var dog at der kun var 10 min på gåben til banen, så det var perfekt. I kan se lidt værelset i videoen, i bunden af indlægget.

Efter vi havde tjekket ind tog vi ned til banen. Der var både kvalifikation og der var Ferrari race, så der var en del sjovt at se på. Derudover var vi også lige forbi et diskotek som var blevet at op på pladsen. Dog var det ikke så meget til det voksne publikum, men derimod mere til alle de små teenage piger, som de rige fadere havde slæbt med sig til Singapore. Lidt et “we are here while you look at cars, daddy”-sted. Det var i hvert fald ikke et sted vi blev længe – der var bar og det var det. Vi fik købt vores drikkevare og bevægede os tættere på scenen hvor vi skulle til koncert med OneRepublic. De gav den super meget gas og folk var helt oppe og køre. Det var en fest, som resten af arrangementet også var. Noget der var specielt ved alle koncerterne til eventet, var at det var i Singapore.

Der er simpelthen noget helt specielt ved at være til koncert med en sygt flok sky-line, lige ved siden af scenen.   GOPR0740 Lørdagen stod på en tur i Singapore’s vandland. Det var super lækkert at komme ned i noget vand, prøve nogle vandrutschebaner, og ja, bare generelt være lidt barn igen. Vi besluttede os at lørdagen skulle være dagen hvor vi skulle drikke en masse alkohol og tage i byen, så det skete jo selvfølgelig. Der blev drukket lidt rødvin, vodka og øl, inden vi tog ned til banen, hvor der var kvalifikation igen, og koncert, denne gang med Ariana Grande og The Chainsmokers.. Endnu en fest som ledte til en tur i byen – her kan ses små glimt af byturen i videoen forneden.

Vi var alle i så “godt humør”, at finde mobilen frem for at tage billeder var lidt af en udfordring 😉 Søndag var super stille og roligt. Vi havde lidt vi skulle have styr på, med dunken i hovedet osv. Så pigerne tog på shoppingtur, imens os drenge tog ned i Kampong Glam (Det Malaysiske kvarter), hvor vi fandt en lille Café kaldet “Hygge”. Hele Caféen var dansk inspireret. Viet, som er vores amerikanske grafiske designer ven, beskrev caféen som at være inde i et “Pinterest livingroom”, hvilket Mikkel godt kunne sætte sig ind i, og som Kenneth åbenbart er for gammel til at forstå. Men det var nu super hyggeligt med en kop kaffe i noget, som ligner dansk design og et ret dansk miljø.

Om aftenen skete det vildeste jo. Selve F1 begyndte, men forinden dette var vi til koncert med den LEGENDARISKE britiske sanger Seal, det var en fest, sikke en kunstner. Men af ren erfaring herovre fra, så kræver det åbenbart en præsentation af manden, så den får I lige her:

Da vi tog hen for at skulle se ræset, så fandt vi en super lækker position lige ved Pitten, så vi kunne se når de kom ud af pit, plus vi kunne få lov til at se den ekstra ordinære start af dette års F1 Singapore event. Det regnede forinden, så da de kom stormene fra startslinjen, fløj det rundt med vand, så deres sigtbarhed må have været super kort, men det var i fronten det skete. Styrtet, som satte 2 stk. ferrari og 1 stk. red-bull ud af ræset. Herefter vidste vi at Hamilton ville tage kampen, da den eneste som kunne give ham kamp, var Sebastian Vettel.

Hvis I ikke har set hvad der skete så se her:

Alt dette skete lige foran os, så det var totalt fedt. Altså, man håber jo ikke folk kommer til skade, men man håber på at der sker noget super spændende, specielt når det var det første F1 event, for os begge. Alt i alt, var det en super fed weekend.

Og I kan da lige få en lille film med fra os her:

 

 

Vi er grundlæggerne af platformen. Vi rejser sammen og skriver derfor vores blog sammen. Det hele foregår i Sydøstasien, hvor vi er på udveksling i Singapore, på Nanyang Technological University.

Skriv kommentar