2 dage til afrejse til Brisbane

Jeg synes nærmest, at det var i går, at jeg sad med min veninde og kiggede på forskellige universiteter rundt om i verden.  Nu sidder jeg så her, 2 dage før afrejse, fuld af spænding og nervøsitet. Hvor i al verden blev det sidste halve år lige af? Nå men afsted – det skal jeg.

Jeg er virkeligt spændt på, hvad der venter mig omme på den anden side af jordkloden. Jeg er spændt på at se byen, universitetet og ikke mindst menneskerne. Jeg håber, at nogen af dem gider at være venner med mig! Jeg beroliger mig selv med, at Brisbane er en by, hvor der er 100-vis af udvekslingsstudenter, der står i præcis samme situation, som jeg selv gør – og de er med garanti lige så nervøse for det hele.

Styr på boligsituationen… eller
Alt jeg har planlagt er 6 dages overnatning på et hostel (YHA Brisbane City). Jeg lander kl 21.30 onsdag den 12. juli (lokal tid, der er tidforskel på +8 timer) i Brisbane lufthavn, og herfra bliver jeg kørt til mit hostel gennem en transport service, som universitetet tilbyder gratis.

92580163Hostel YHA Brisbane city 

Efter de 6 dage, håber jeg på, at jeg har fundet et permanent sted at bo. Jeg kunne godt tænke mig, at bo i et sharehouse. Her bor man typisk 3-6 personer, ofte studerende, hvor man deles om køkken, bad og stue. Måske er det lidt optimistisk, at jeg regner med at finde et sted at bo på 6 dage, men så må jeg jo tage den derfra, hvis det ikke lykkes.

Min kuffert… er ikke pakket
De sidste par uger har jeg haft travlt med udflytning af lejlighed (ja sådan noget, skal man jo også lige overveje, når man vælger at tage et udlandsophold), arbejde og afsked med venner og familie. Så lige pt ser min kuffert sådan her ud:

UntitledMin kuffert… der er styr på sagerne

Heldigvis har jeg hele dagen i morgen til at få styr på pakning og de praktiske ting.

Afskedsfest for min familie
I dag var så dagen, hvor jeg skulle sige farvel til det meste af min tætte familie. Jeg havde arrangeret en lille afskedsfest hos mine forældre, hvor vi hyggede os med lækker brunch og aktiviteter i haven.

UntitledKongespilskamp – hvor mit hold tabte 

Men dagen fik desværre sin ende, og jeg skulle tage afsked med min moster, mine søskende, deres kærester og ikke mindst mine dejlige nevøer og niecer. Pyha det var lige lidt hårdere end jeg havde regnet med. Det var ligesom, at det først her gik op for mig, hvor lang tid jeg egentligt skal være væk… Et halvt år omme på den anden side af jorden er nu alligevel lidt skræmmende.

 Mine to nevøer, der ca. er en måned gamle. Dem kommer jeg til at savne!

 

Vi ses Down Under!

facebook-profile-picture

Mit navn er Kamilla Bendixen. Jeg er 21 år gammel og jeg læser til civilingeniør i Kemi og Bioteknologi. Jeg har netop afsluttet mit 4. semester, og det 5. semester skal jeg tage på Queensland University of Technology (QUT) i Brisbane, Australien.

Skriv kommentar